Betalen van de vordering / factuur

Je hebt een aanmaning van incassobureau IntoCash ontvangen. Deze heb je gekregen omdat je een vordering / factuur van onze opdrachtgever niet hebt betaald. Deze opdrachtgever heeft ons ingeschakeld om de incasso van deze vordering over te nemen. Omdat je nu een aanmaning van ons hebt ontvangen, is het écht van groot belang om zo snel mogelijk de factuur / vordering te betalen.

Wij bieden je de gelegenheid om de vordering op verschillende manieren gemakkelijk, veilig en snel te betalen.

  • De rekening via internetbankieren betalen

Je kunt de vordering betalen door een (spoed) overschrijving via de bankrekening. Je maakt het totaalbedrag over op onze derdenrekening met nummer NL66BUNQ2206059983 t.n.v. Stichting Derdengelden IntoCash Incasso te Rotterdam onder vermelding van het dossiernummer zoals vermeld in onze correspondentie.

Gegevens om de factuur te voldoen

IBAN:  NL66BUNQ2206059983
BIC:  BUNQNL2A
Ten name van:  Stichting Derdengelden IntoCash Incasso
Omschrijving:  Het dossiernummer dat we vermelden in onze brief, e-mail en/of tekstberichten

  • De rekening contant of via pin betalen

Contante betaling of via pin is gemakkelijk, veilig en snel. Je kunt de betaling doen via Mr. Pay van GWK Travelex (voormalig Grenswisselkantoor). Ook ‘s-avonds en in het weekend! Dit werkt als volgt.

Je kunt ook contant betalen bij jouw eigen bank. Vermeld daarbij dan het dossiernummer. Bij een betaling via je eigen bank krijgen wij de betaling niet gelijk door. Dat kan enkele dagen duren. Wij zien de betaling pas als deze op onze rekening is bijgeschreven.

  • Betalen in gedeelten

Onze opdrachtgevers zijn vaak bereid om met een aflossing in gedeelten akkoord te gaan. Neem direct contact met ons op om een voorstel tot een betalingsregeling te doen.

Reageer en betaal op tijd. Zo voorkom je verdere maatregelen.

 

Start chatgesprek
Stuur een bericht