NVI Incasso Keurmerk voor IntoCash

IntoCash heeft het Incasso Keurmerk van de NVI ontvangen. Dit is een belangrijke bevestiging van de branchevereniging dat wij op een betrouwbare, verantwoorde manier incasseren. De zekerheid die IntoCash aan klanten biedt, heeft daarmee een officieel karakter gekregen.

Wat is het belang van het Incasso Keurmerk voor jou als klant?

Het inschakelen van een incassobureau doe je niet zomaar. De relatie tussen jou en de debiteur staat onder druk doordat een schuld niet is betaald. Het Incasso Keurmerk biedt extra zekerheid dat jouw debiteur correct wordt benaderd. We zorgen ervoor dat de schuld van de debiteur niet verder oploopt en dat de (zakelijke) relatie in stand blijft.

Wanneer wordt dit NVI-keurmerk toegekend?

Het Incasso Keurmerk wordt toegekend aan incassobureaus die voldoen aan de regels en normen van het NVI (Nederlandse Vereniging van Incasso-Ondernemingen). Deze incassobureaus onderscheiden zich van de vele andere incassobureaus die het keurmerk niet dragen.

Wat betekent de ontvangst van dit keurmerk?

Het Incasso Keurmerk bevestigt onze verantwoorde incasseringswijze. Een werkwijze die bij onze klanten al bekend was, maar nu ook officieel is geregistreerd. 

Meer over het NVI Incasso certificaat

Meer weten over het NVI- Incassocertificaat? Lees meer op de website van de NVI.

jelle jonker - intocash - staand

Jelle Jonker

Incassospecialist en jurist

Jelle Jonker

Incassospecialist en jurist

Helaas zijn er op de incassomarkt veel malafide partijen actief. Daarom zijn wij trots op onze NVI-certificering. En onze klanten zijn dat ook. Het NVI-label geeft de erkenning dat wij als incassobureau incasseren met oog voor debiteur én crediteur.

Mis geen tips en nieuwe wetten!

Nieuwe wetgeving over huur en incasso? Oordelen van de rechtbank? Relevante tips? Blijf bij. Schrijf je gratis in voor onze maandelijkse update. 👇🏻

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Start een chatgesprek
Stuur ons een bericht