Huurincasso

Via een huurincasso zorg je ervoor dat een huurder alsnog betaalt. Een incassoprocedure via IntoCash is respectvol. Zo is bij 9 van de 10 conflicten geen rechtszaak nodig.

Huurincassso via IntoCash

Met een traject huurincasso zorgen we dat jij als verhuurder het huurbedrag krijgt waar je recht op hebt. Op een nette manier. Met respect voor de huurder.

  • We verzenden aanmaningen
  • We sturen e-mails en berichten
  • We bellen meerder keren
  • Assertief en nooit agressief
  • Met respect voor de huurder

15 jaar huurervaring

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in incasso’s en specifieke huurincasso’s. Wil je een huurincasso-bureau inschakelen? Wij werken op basis van no-cure-no-pay.

Wij helpen je verder

  • 9,1 / 10 waardering (935 reviews)
  • 90% zonder rechtszaak opgelost
  • Betrouwbaar: NVI-keurmerk
  • No-cure-no-pay incasso

Wat is een huurincasso?

Bij een huurincasso neemt een incassobureau een incassoprocedure van jou als verhuurder over. Het bureau zet – op een positieve manier – middelen in om de huurder tot betaling over te laten gaan. Doel hierbij is om de huurachterstand te verminderen en een ontruimingsprocedure te voorkomen.

De huurincasso-juristen van IntoCash hebben specialistische kennis van het complexe huurrecht.

Met behulp van slimme automatisering structureren we het betalingspatroon van de huurder. Zo voorkomen we verdere huurachterstanden. Dit werkt zowel in het voordeel van de verhuurder als de huurder. We voorkomen bij 9 van de 10 huurincasso’s een rechtszaak. 

Buitengerechtelijke huurincasso

Het incasso-huurtraject is buitengerechtelijk. Dit betekent dat IntoCash direct contact heeft met de huurder, zonder tussenkomst van de rechter. De buitengerechtelijke incassokosten zijn wettelijk vastgesteld.

Altijd inzage in het proces

Bij IntoCash heb je 24/7 inzicht in het proces via jouw online dossier. Zo weet je exact hoe het incassotraject verloopt en hoe je ervoor staat.

Het uitgangspunt van IntoCash

IntoCash werkt vanuit de overtuiging dat huurachterstand snel moet worden ingelopen. Kosten voor huurder en verhuurder moeten laag blijven.

Ook moet de toekomstige huur op tijd worden betaald. Als de huurachterstand oploopt en betaling niet in zicht komt, kan een gerechtelijke procedure worden gestart. IntoCash overlegt dit op een transparante manier met de klant.

Wanneer kan ik mijn huurder uitzetten?

Een huurder uitzetten gaat niet zo maar. De huurder moet minstens drie maanden huurachterstand hebben. Of twee maanden, als de huurachterstand binnen een jaar na een vorige uitspraak van de rechter is ontstaan. En er zijn meer regels. We lichten ze graag toe.

De juristen van IntoCash kennen het complexe huurrecht als geen ander. Vraag advies aan onze juristen.

De relatie met de huurder blijft in stand

Meestal wil je niet dat de relatie met een huurder beschadigt. IntoCash werkt met respect voor de debiteur (huurder). Deze integere werkwijze wordt bevestigd via het Incasso Keurmerk en lidmaatschap van de NVI. IntoCash doet er alles aan om de openstaande factuur te incasseren, zonder dat de relatie tussen debiteur en crediteur onder spanning komt te staan.

Kosten incasso huur

De juristen van IntoCash verrichten de buitengerechtelijke werkzaamheden gratis. Een incasso huur procedure voeren wij uit op basis van no cure no pay. De incassokosten verhalen we op de huurder. Wij hanteren de wettelijke tarieven (WIK). Dit betekent dat we geen onredelijke kosten in rekening brengen. Bekijk ook het overzicht buitengerechtelijke kosten.

Huurincasso-traject starten? Wij kunnen je ermee helpen. 

Wat onze klanten zeggen

fons

10/ 10
16 september 2021

Ik werd geholpen door meneer sneevliet, ik heb goed advies gekregen en dank de heer voor zijn tijd.


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

Jacolien Hoogstraten

10/ 10
14 september 2021

Nou deze mensen zijn top hoor! Snel en goed geregeld, zonder gezeur

Jan Met de korte

10/ 10
10 september 2021

contact met dhr. Sneevliet gehad. Die heeft mij ddirect van vakkundig en goed avies voorzien! Dat kosteloos, ipv dat de teller direct begint te lopen. Door het advies was een verdere procedrue niet meer nodig.Dank hiervoor!Met vrienelijke groet,Marco Roorda

Start chatgesprek
Stuur een bericht