Incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen? Wij zorgen ervoor dat jouw klant of huurder aan zijn of haar verplichtingen voldoet zonder dat daarbij de (werk)relatie wordt beschadigd. We werken op basis van no-cure-no-pay.

Wat doet IntoCash?

IntoCash vordert het geld waar jij recht op hebt voor je terug. Onze kosten verhalen wij op de debiteur. Bekijk wat we doen.

 • We verzenden aanmaningen
 • We sturen e-mails en berichten
 • We bellen meerdere keren
 • Assertief maar nooit agressief
 • Dit kost jou niets

Ruim 15 jaar ervaring

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in incassokwesties en procedures bij de rechtbank. Wil je een incassobureau inschakelen op basis van no-cure-no-pay? Wij helpen je verder.

Wij helpen je verder

 • 9,1 / 10 waardering (935 reviews)
 • 90% zonder rechtszaak opgelost
 • Betrouwbaar: NVI-keurmerk
 • No-cure-no-pay incasso

Hoe werkt een incassobureau inschakelen?

Als je kiest voor het inschakelen van een incassobureau, dan staat de relatie tussen jou en de debiteur al onder druk. De debiteur negeert jouw aanmaningen. IntoCash is een ervaren incassobureau. Wij incasseren op een transparante en juridisch correcte manier. 90 procent van de vorderingen wordt zonder rechtszaak afgehandeld. De (werk)relatie blijft hierdoor in stand.

90 procent van de vorderingen wordt zonder rechtszaak afgehandeld.

Incassobureau inschakelen altijd nodig?

Schakel een incassobureau in wanneer jouw debiteur na herinneringen of aanmaningen weigert te betalen. Een incassobureau start de incassoprocedure en wijst de debiteur meerdere keren op zijn/haar betalingsachterstand: per brief, e-mail, WhatsApp en telefonisch. Twijfel je over het inschakelen van een incassobureau? Start dan een chatgesprek.

No cure no pay

IntoCash is een no cure no pay incassobureau: de debiteur draait op voor de gemaakte incassokosten. Daarnaast betaal je geen abonnementskosten of eventuele bijkomende incassokosten zoals provisiepercentages. Jij krijgt dus het geld waar je recht op hebt, zonder hiervoor te betalen.

Inschakelen in 5 stappen

 1. Een debiteur weigert te betalen. Jij dient een vordering bij ons in.
 2. Wij pakken de zaak voor je op. We sturen brieven. En we benaderen de debiteur via telefoon, e-mail, sms en WhatsApp.
 3. Betaalt de debiteur niet? Dan kunnen we een rechtszaak starten (niet verplicht!)
 4. Wij stellen de dagvaarding op.
 5. Deze wordt door een deurwaarder overhandigd aan de debiteur en de rechtbank.
 6. We pakken de gehele rechtszaak op en voeren het woord.

Altijd inzage

Wij vinden transparantie belangrijk. Jij wordt volledig op de hoogte gehouden van het incassotraject en hebt 24/7 inzage in het dossier via ons online portaal. Hier heb je toegang tot overzichtelijke voortgangsrapportages en alle correspondentie. Zo weet je precies wat er speelt en hoe het traject verloopt.

Verjaringstermijn

De verjaringstermijn van een openstaande vordering is meestal vijf jaar. Hoe sneller een incassoprocedure wordt gestart, hoe groter de kans dat de vordering wordt geïncasseerd.

Kosten incassobureau inschakelen voor de debiteur

De debiteur draait op voor de incassokosten. Deze tarieven zijn wettelijk bepaald (WIK), en vallen dus nooit onredelijk hoog uit. Omdat in bijna alle gevallen de incassering verloopt zonder tussenkomst van de rechter, worden oplopende kosten voorkomen. Je moet minimaal één betalingsherinnering (aanmaning) sturen voordat de debiteur de gemaakte incassokosten moet betalen.

Professioneel bemiddelaar

IntoCash kan ook optreden als bemiddelaar om een betalingsregeling te treffen. Op deze manier wordt een rechtszaak voorkomen. IntoCash zoekt de beste oplossing voor beide partijen en doet er alles aan om deze oplossing door te voeren.

Incassobureau inschakelen? Intocash werkt op basis van No Cure no Pay.

Schuld wordt netjes uitbetaald

Tijdens het inschakelen van een incassobureau is het erg belangrijk om te controleren of het incassobureau gebruik maakt van een stichting derdengelden. Dit is een aparte stichting met een eigen bankrekening waar de uitbetaling op terecht komt. Hierdoor wordt jouw geld gescheiden van het bedrijfsvermogen van het incassobureau en staat het altijd veilig. Ook IntoCash werkt met een stichting derdengelden.

IntoCash inschakelen als incassobureau?

Wil je een incassobureau inschakelen? In 90 % van de gevallen lost IntoCash incassoprocedures op zonder tussenkomst van een rechter. Dit scheelt zowel de schuldeiser als de debiteur tijd en geld. Wanneer een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is, gaan we samen met jou de zaak aan. We procederen tegen een vast tarief, ongeacht de procedureduur.

Overtuigd en wil je een incassobureau inschakelen? Jij betaalt ons niet voor het incassotraject. De debiteur betaalt.

Wat onze klanten zeggen

fons

10/ 10
16 september 2021

Ik werd geholpen door meneer sneevliet, ik heb goed advies gekregen en dank de heer voor zijn tijd.


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

Jacolien Hoogstraten

10/ 10
14 september 2021

Nou deze mensen zijn top hoor! Snel en goed geregeld, zonder gezeur

Jan Met de korte

10/ 10
10 september 2021

contact met dhr. Sneevliet gehad. Die heeft mij ddirect van vakkundig en goed avies voorzien! Dat kosteloos, ipv dat de teller direct begint te lopen. Door het advies was een verdere procedrue niet meer nodig.Dank hiervoor!Met vrienelijke groet,Marco Roorda

Start chatgesprek
Stuur een bericht