Rotterdams incassobureau IntoCash

Heb je een bedrijf in Rotterdam? Incassobureau IntoCash helpt je met het invorderen van openstaande factureren.

Wat we doen als Incassobureau Rotterdam

Als incassobureau in Rotterdam vorderen we het geld waar jij recht op hebt. 90% van onze zaken lossen wij zonder tussenkomst van de rechter op. In andere gevallen kijken we samen naar de mogelijkheden van een rechtszaak.

 • We herinneren en sommeren
 • Via e-mail, sms en WhatsApp
 • We bellen overdag én ’s avonds
 • Assertief. Nooit agressief
 • Met respect voor de debiteur

Ruim 15 jaar ervaring

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met incassokwesties en procedures bij de rechtbank. Een incassobureau uit Rotterdam inschakelen op basis van no-cure-no-pay? Neem contact op.

Wij helpen je verder

 • bouwblok-icon-vinkje
  9,1 / 10 waardering (935 reviews)
 • bouwblok-icon-vinkje
  90% zonder rechtszaak opgelost
 • bouwblok-icon-vinkje
  Betrouwbaar: NVI-keurmerk
 • bouwblok-icon-vinkje
  No-cure-no-pay incasso

Werkwijze IntoCash Incassobureau Rotterdam

Helaas kan je als bedrijf of particulier te maken krijgen met debiteuren die hun rekeningen niet betalen. Vervelend. Hierdoor kan jij financieel in de problemen komen. Lukt het je zelf niet om een vordering te innen? Schakel Rotterdams incassobureau IntoCash in.

Wat zijn onze incassowerkzaamheden?

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan, starten we altijd met het minnelijke incassotraject. Tijdens dit traject doen we er alles aan om de debiteur te laten betalen.

 • We herinneren de debiteur meerdere malen aan zijn of haar betalingsachterstand.
 • We sturen verschillende documenten, zoals een sommatiebrief.
 • Ook sturen we betalingsherinneringen per e-mail, WhatsApp en sms.
 • We bellen meerdere keren, ook in de avonduren.

In 90% zorgt deze werkwijze voor een succesvolle betaling. Bovendien blijft in dit proces de relatie in stand.

Blijft betaling toch uit? Dan kunnen we in overleg met jou als schuldeiser een gerechtelijke procedure starten. De debiteur wordt voor de rechter gedaagd.

Wie is IntoCash?

Jouw debiteur betaalt niet. Als ervaren incassobureau nemen we de zaak voor je uit handen. Jij hebt namelijk al genoeg tijd en geld verloren. IntoCash heeft ruime ervaring en staat bekend om zijn transparante en respectvolle werkwijze. IntoCash is als één van de weinige partijen in bezit van het NVI Incasso Keurmerk.

Maak kennis met ons bedrijf

Onze 6 voordelen

1. Respect voor de debiteur

Wij incasseren met respect voor de debiteur. Deze integere werkwijze wordt bevestigd via het lidmaatschap van de NVI, die het Incasso Keurmerk aan IntoCash heeft toegekend. Dit keurmerk betekent dat wij ons bewust zijn van de (zakelijke) relatie tussen debiteur en crediteur.

2. No-cure-no-pay

Wanneer je ons als incassobureau Rotterdam inschakelt, betaalt de debiteur onze kosten. Jij als schuldeiser betaalt deze kosten dus niet. De kosten van het incasso-traject hoef je ook niet voor te schieten. Wordt er een gerechtelijke procedure gestart? De kosten die IntoCash rekent voor juridische bijstand in een rechtszaak, liggen ook vast. Bekijk hiervoor het overzicht kosten rechtszaak.

3. Inzage in eigen dossier

Bij IntoCash vinden we het belangrijk dat het incasseren van vorderingen op een zo transparante en duidelijke manier gebeurt. Want wanneer jij een incassozaak uit handen geeft, sta je niet meer in direct contact met de debiteur. Daarom biedt ons incassobureau in Rotterdam 24/7 online inzage in jouw persoonlijke dossier.

4. In 90% geen rechter nodig

Onze Rotterdamse incassobureau-specialisten weten in 90% van de gevallen een rechtszaak te voorkomen. Dat voorkomt veel tijd en extra kosten.

5. Meer dan 15 jaar ervaring

IntoCash heeft meer dan 15 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij goed inschatten of een debiteur wel of niet gaat betalen. We kunnen onderbouwd advies geven of het starten van een gerechtelijke procedure zinvol is. Hierdoor voorkom je als debiteur dat je een gerechtelijke proces instapt zonder hier uiteindelijk winst uit te halen.

6. Erkende juristen in dienst

IntoCash werkt alleen met gediplomeerd juristen. Bedrijven in Rotterdam en omstreken weten hierdoor zeker dat een ervaren en vakkundig incassobureau hun klanten of relaties benadert met een incassovraag. Een zeer professionele afhandeling van openstaande facturen dus.

Incassobureau Rotterdam en omgeving

Wij verzorgen jouw incasso. Rotterdam, Schiedam en het ruime Rijnmondgebied zijn onder meer de gebieden waar we werkzaam zijn. Maar uiteindelijk werken we voor bedrijven door heel Nederland, ongeacht de locatie van hun debiteur.

Meer weten over de incassoprocedures? Lees dan onze blog: Zo zit een incassoprocedure in elkaar: 4 fases. Overtuigd en wil je ons als incassobureau uit Rotterdam inschakelen? 

 

Laatste reviews

J LO

8/ 10
17 juni 2021

Wijnand Peterse

10/ 10
10 juni 2021

Efficiënt en betrouwbaar advies. Met goed resultaat Prettige samenwerking en goede communicatie.

Skytools BV

9/ 10
9 juni 2021

Prettige samenwerking en handige website waarin alles terug te vinden is. Makkelijke communicatie.


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

Start chatgesprek
Stuur een bericht