Kort geding ontruiming starten

Jij hebt een conflict met jouw huurder. IntoCash kan je helpen met advies en desgewenst via een kort geding ontruimingsprocedure.

Kort geding ontruiming via IntoCash

Met een kort geding ontruiming zorgen we dat jij als verhuurder zo snel mogelijk weer de beschikking over jouw pand krijgt. Op een nette manier. Zodat jij het pand bijvoorbeeld weer kunt verhuren aan iemand die wel betaalt.

 • We voeren de volledige kort geding procedure uit
 • Vaste prijs van slechts €1.599,00
 • Snelste manier: binnen 3-6 weken vonnis
 • Ervaren juristen
 • Geen dure advocaat nodig

15 jaar huurervaring

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met ontruimingen en rechtszaken. Bij incasso werken we op basis van no-cure-no-pay. Bij een kort geding ontruiming op basis van een fixed fee.

Wij helpen je verder

 • 9,1 / 10 waardering (935 reviews)
 • 90% zonder rechtszaak opgelost
 • Betrouwbaar: NVI-keurmerk
 • No-cure-no-pay incasso

Voordeel kort geding ontruiming

Als verhuurder van een woning kan jij de huur niet zomaar opzeggen. De huurder is namelijk beschermt tegen huisuitzetting. Om de huurovereenkomst te ontbinden en de huurder uit te zetten, moet je een rechtszaak aanspannen. Een rechtszaak duurt gemiddeld 8 tot 20 weken. De huurachterstand kan in die tijd enorm oplopen. Als verhuurder loop je dan een hoop inkomsten mis.

Een rechtszaak duurt gemiddeld 8-20 weken. In die tijd kan de huurachterstand enorm oplopen. Voorkom dit met een kort geding ontruiming. Binnen 6 weken vonnis.

Wat is een kort geding?

Een kort geding ontruiming starten, biedt uitkomst. Door een kort geding te starten, spreekt de rechter binnen 3 tot 6 weken een vonnis uit. Een kort geding is dus eigenlijk een verkorte rechtszaak.

Wanneer we een kort geding ontruiming kunnen starten

In de volgende gevallen kunnen we een kort geding ontruiming voor je starten.

 • Er moet sprake zijn van een wanprestatie die ontruiming rechtvaardigt, bijvoorbeeld een wietplantage in de woning of een huurachterstand van minimaal drie maanden.
 • De zaak moet niet gecompliceerd zijn. Omdat een kort geding een verkorte procedure is, is een kort geding niet geschikt voor het behandelen van een uitgebreid en complex verweer.

De 5 voordelen van IntoCash

 • Vaste prijs (1.599 euro)
  Je weet van te voren wat de kosten zijn.
 • Ervaren juristen
  Onze juristen hebben minimaal 10 jaar proceservaring in ontruimingszaken in kort geding.
 • Geen dure advocaat nodig
  Onze juristen werken tegen een fixed fee.
 • Volledig transparant
  Altijd inzage in jouw persoonlijke dossier via onze website.
 • Landelijke dekking
  Wij werken door heel Nederland.

Kosten kort geding

Onze juristen procederen tegen een fixed fee van € 1.599,- (excl. BTW), ongeacht de duur van de procedure of de hoeveelheid werk.

Als incassobureau betalen wij kosten aan andere partijen om een kort geding aan te spannen. Dit zijn het griffierecht van de rechtbank en de kosten van de deurwaarder om een dagvaarding langs te brengen bij de gedaagde (huurder). Hier hebben wij geen financieel belang bij. Daarom verzoeken wij de rechter om de gedaagde deze kosten te laten betalen.

In onderstaande tabel zie je de kosten van het kort geding. Voor particulieren en eenmanszaken is het lagere griffierecht van toepassing.

Tabel - Kosten kort geding
Financieel belang
< €500
€500 - €12.500
> €12.500
Fee IntoCash
€1.599
€1.599
€1.599
Griffierecht
€124 / €83
€499 / €236
€996 / €499
Deurwaarder
€83,38
€83,38
€83,38

Moet ik alle kosten van het kort geding zelf betalen?

Wordt de zaak (grotendeels) gewonnen, dan is de kans groot dat de rechter beslist dat de huurder de hoofdsom, de rente hierover en de kosten van het kort geding (deels) aan jou moet betalen. Hierbij gaat het om het griffierecht, deurwaarderskosten, buitengerechtelijke kosten en een vergoeding per proceshandeling.

Kort geding ontruiming woning starten

Wij kunnen je ermee helpen.

Wat klanten zeggen

fons

10/ 10
16 september 2021

Ik werd geholpen door meneer sneevliet, ik heb goed advies gekregen en dank de heer voor zijn tijd.


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

Jacolien Hoogstraten

10/ 10
14 september 2021

Nou deze mensen zijn top hoor! Snel en goed geregeld, zonder gezeur

Jan Met de korte

10/ 10
10 september 2021

contact met dhr. Sneevliet gehad. Die heeft mij ddirect van vakkundig en goed avies voorzien! Dat kosteloos, ipv dat de teller direct begint te lopen. Door het advies was een verdere procedrue niet meer nodig.Dank hiervoor!Met vrienelijke groet,Marco Roorda

Start chatgesprek
Stuur een bericht