Huurovereenkomst ontbinden? No cure no pay incassobureau IntoCash helpt je verder

Jij wilt als verhuurder een huurovereenkomst ontbinden. Maar dat kan niet zomaar. Je bent als verhuurder gebonden aan wettelijke regels. De ervaren juristen van IntoCash helpen je verder.

Schakel bij ontbinding van de huurovereenkomst via de rechter onze juristen in. Onze juristen beschikken over specialistische kennis van het complex huurrecht. Ook hebben zij minimaal 10 jaar proceservaring in ontruimingsprocedures.

Voordelen IntoCash

  • Specialisten in het complexe huurrecht
  • No cure no pay: geen abonnement, dossierkosten of provisie
  • Transparante 24/7 dossier-inzage
  • Rechtszekerheid via NVI-keurmerk
  • Contact via mail, telefoon én chat

Snelle kennismaking

Direct contact

jelle jonker - intocash - staand

Jelle Jonker

Incassospecialist en jurist

Jelle Jonker

Incassospecialist en jurist

Advies bij het ontbinden van een contract? Wij helpen je graag verder met jouw vragen rondom huurzaken, contracten en incasso.

Laatste reviews

Tozzisaar

10/ 10
25 januari 2021

GEWELDIG!!! Ik heb IntoCash gevonden via Google. Veel informatie opgezocht alvorens ik in zee ben gegaan met ze. Want ja, je wacht al zolang op een vordering en dan wil je natuurlijk wel dat het allemaal betrouwbaar is en je je geld niet alsnog misloopt. Mijn ervaring is vanaf dag 1, UITMUNTEND! Ik heb zelf geprobeerd mijn vordering te innen maar het lukte niet - 7 maanden bezig geweest! Ik ga het ook gewoon zeggen, het ging om een vordering van de KLM. Denk dat veel mensen tegen dit probleem aanlopen. Binnen letterlijk een maand heeft IntoCash het voor elkaar te krijgen het volledige bedrag + kosten te ontvangen van de KLM. Ik heb geen cent hoeven betalen aan IntoCash. Ik heb het volledige bedrag ontvangen. De manier van werken, transparantie en professionaliteit is van een ander niveau.. dat mag gezegd worden. Alles, de voortgang, gesprekken, etc. kun je meevolgen online in je persoonlijke dossier. Ik ben dankbaar dat het gelukt is en ik beveel IntoCash zeer zeker aan.

Renzo Stheins

10/ 10
22 januari 2021

Expedient service, clear communication and excellent online status tracking system which is very user friendly. IntoCash handled a dispute with a supplier (I was a private customer), did not respond to pleas for settling, in the end needed to be presented before a civil district court (kanton rechter) before it could be resolved, required very little additional effort from my side, except providing some additional information plus pre-payment.

J.J. Leistra

10/ 10
19 januari 2021

zeer effectief en doelgericht bedrijf met prettige directe communicatie


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Waar kunnen wij jou nog meer mee helpen?
Start chatgesprek
Stuur een bericht