IntoCash

no cure no pay!


Incassobureau IntoCash is een betrouwbaar no cure no pay incassobureau in Rotterdam dat direct zekerheid en duidelijkheid biedt.

Volledige transparantie via ons online portaal en no cure no pay incasso door onze ervaren juristen bieden u deze zekerheid en duidelijkheid. Betaalt de debiteur niets, dan betaalt u ons niets. Betaalt de debiteur alles, dan betaalt u ons ook niets. Dus géén abonnementskosten, provisie percentages, sluitingskosten enzovoorts. Dat is pas no cure no pay!

Het is onze missie om elke vordering zo snel mogelijk te incasseren, tegen zo laag mogelijke kosten voor u en uw debiteur, op een correcte en juridisch juiste manier. Vriendelijk, met het oog op de relatie met uw klant, en meer dwingend als dat nodig is. De incassokosten verhalen we op de debiteur, maar we rekenen geen onredelijke kosten. We hanteren de wettelijke incassokosten (WIK). Door het combineren van ervaren juristen met slimme automatisering incasseren we meer dan 90% zonder dat er een rechter aan te pas hoeft te komen. Dat is voordelig voor u, maar ook voor uw debiteur. Neem dus vandaag nog contact op met hét no cure no pay incassobureau van Nederland.

Openstaande factuur te innen?

Dien direct uw zaak online in.

IndienenAanmaning ontvangen?

Reageer snel!

Meer informatie
Waarom IntoCash?
Gratis buitengerechtelijke incasso

Incassobureau no cure no pay: geen onverwachte kosten.

Ervaren juristen

Onze juristen hebben minimaal tien jaar proceservaring.

Volledig transparant

U heeft 24/7 online inzage in uw dossier.

Openstaande factuur te innen? Dien direct uw zaak in