De voordelen van een no cure no pay incassobureau

No cure no pay

Het is een van de grootste zorgen die iedere ondernemer kent: wanbetalers. Om dan toch uw vordering binnen te krijgen is vaak een klus die u beter aan de professional kunt overlaten. Een ervaren medewerker van een incassobureau kent het klappen van de zweep en tevens de regelgeving die vandaag de dag van toepassing is. Daarbij komt dat er vrijwel altijd wordt gewerkt op no cure no pay basis. Een no cure no pay incasso betekent dat u zeker weet dan de inzet optimaal zal zijn in uw belang en dat van het kantoor. No cure no pay heeft voor u veel voordelen.

Wat houdt no cure no pay incasso nu precies in?

Voor buitengerechtelijke incasso zal het no cure no pay incassobureau uw vordering incasseren, verhoogd met wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten. Dat betekent dat de werkzaamheden die worden verricht ten behoeve van de no cure no pay incasso worden verhaald op de debiteur. Lukt het niet om de vordering te innen, dan zijn er voor u geen kosten verbonden aan de hele procedure. U heeft derhalve niets te verliezen en kunt rekenen op een volledige inzet van het no cure no pay incassobureau.

Hoe werkt een no cure no pay incassobureau?

Natuurlijk zal een no cure no pay incasso geschieden op de wijze waarop u dat aangeeft. Klantenbehoud is tenslotte zowel in uw belang als in het belang van het incassobureau. IntoCash werkt altijd in overleg met u. Bij buitengerechtelijke incasso draait het natuurlijk heel simpel om het innen van de volledige vordering. Als de debiteur niet in staat is om meteen te betalen, zoekt het no cure no pay incassobureau naar oplossingen, bijvoorbeeld een betalingsregeling. Via buitengerechtelijke incasso wordt een hoog percentage van de vordering betaald, zonder tussenkomst van de rechter.

De voordelen van een no cure no pay incassobureau

Vraagt u zich af wat de voordelen van een no cure no pay incassobureau zijn? Het zal duidelijk zijn dat het voordeel van een no cure no pay incasso voor u is dat u zeker weet dat er geen kosten zijn verbonden aan de incassowerkzaamheden. Een van de andere no cure no pay voordelen is dat het incassobureau hetzelfde belang heeft als u. Het zo snel mogelijk innen van de vordering en de buitengerechtelijke kosten is het duidelijke doel en dit zal zo snel en efficiënt mogelijk worden gepoogd te bereiken.

Wat kan IntoCash voor u betekenen?

IntoCash biedt u no cure no pay incasso zonder dat u bijvoorbeeld toch een abonnement moet nemen of andere kosten krijgt. Wij geven u online inzage in onze werkzaamheden met betrekking tot uw no cure no pay incasso. Bovendien overleggen wij met u op momenten dat het nodig is. Als de debiteur niet wil betalen en een gang naar de rechter noodzakelijk lijkt, zullen we pas een rechtszaak aanspannen na overleg met u. Ook in dit geval zullen we u uitvoerig op de hoogte stellen van onze overwegingen. Bij IntoCash vindt u no cure no pay incasso zoals het hoort. Neem vandaag nog contact met ons op.