De voordelen van het indienen van digitale incasso’s

Incasso

Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor een stabiel inkomen. Daarnaast dient u zelf een vangnet te creëren voor economisch zwakkere periodes of tijdens ziekte. Toch komt het ondanks hard werk en een feilloze organisatie voor dat u in de problemen komt doordat een klant niet betaalt. In dat geval biedt een incassobureau uitkomst. Met een online incasso vordert u het verschuldigde bedrag snel en efficiënt.

Bespaar tijd met een online incasso

Het voordeel van een online incasso is dat u direct actie kunt ondernemen. U dient digitaal uw incasso in zonder dat u een gaatje in uw drukke agenda hoeft te vinden om een afspraak te maken. Zo bespaart u tijd terwijl specialisten en juristen voor u aan de slag gaan om het verschuldigde bedrag te vorderen. De specialisten en juristen van IntoCash starten kunnen ook een gerechtelijke procedure starten om het verschuldigde bedrag te incasseren. U wordt door ons ingelicht over de eventuele kosten die gepaard gaan met een rechtszaak.

24/7 inzicht in uw dossier

Een ander voordeel van een online incasso is dat u te allen tijde inzicht heeft in uw dossier. U kunt op elk moment bij IntoCash inloggen om de status van uw digitale incasso te bekijken. Zo bent u altijd op de hoogte van de stappen die IntoCash heeft ondernomen en of er een gerechtelijke procedure nodig is. Niet op de laatste plaats biedt dit volledige transparantie.

Behoud uw goede klantrelatie

Een online incasso is ook een effectieve manier om uw goede klantrelatie in stand te houden. IntoCash benadert uw klanten op een professionele en correcte manier. Ook zij profiteren van het gemak van een online machtiging en online betalen. In de meeste gevallen is een gerechtelijke procedure niet nodig en zijn uw klanten ook content met een positieve en correcte afwikkeling van de vordering.

No cure no pay

De meeste online incasso's worden buitengerechtelijk afgewikkeld. In deze gevallen worden alle kosten van de digitale incasso verhaald op uw klant. Dat betekent dat u zelf niets betaalt voor de online incasso, ongeacht of uw klant het bedrag wel of niet kan betalen. Een gerechtelijke procedure brengt wel kosten met zich mee. Bij het winnen van de rechtszaak zal de rechtbank meestal beslissen dat de tegenpartij ook de kosten van de rechtszaak (deels) aan u moet betalen. U bepaalt zelf of u over wilt gaan op een rechtszaak om het verschuldigde bedrag te vorderen.

Incassobureau IntoCash inschakelen

IntoCash is een landelijk incassobureau met een team van ervaren en deskundige incassospecialisten. Zij gaan altijd op een correcte en juridische manier te werk. Daarnaast is IntoCash vasthoudend in zijn aanpak en schuwt ook een gerechtelijke procedure niet. Heeft u klanten met een betalingsachterstand en komt u er samen niet uit? Dien een online incasso in bij IntoCash voor een snelle en efficiënte afwikkeling van uw vordering. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.