Waar u op moet letten bij een no cure no pay incasso of deurwaarder

No cure no pay

No cure no pay incasso, het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Incasseren van vorderingen is tenslotte geen sinecure. Iedere ondernemer weet dat het veel tijd en inspanning kost om wanbetalers alsnog hun vordering te laten voldoen. Bovendien heeft u al ondernemer ook altijd te maken met klantenbehoud. U wilt dat de vordering betaald wordt maar niet ten koste van de relatie met de klant. Is no cure no pay service een optie en hoe kiest u voor een goed no cure no pay incassobureau?

Wat is no cure no pay eigenlijk?

Een no cure no pay service betekent eenvoudig dat u niet hoeft te betalen als de incasso zonder enig succes wordt afgesloten. Een incassobureau op basis van no cure no pay verhoogt de vordering met wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten. De debiteur is degene die betaalt voor de werkzaamheden die worden verricht om de vorderingen te innen. Hierbij moet u denken aan schriftelijke aanmaningen, telefoontjes en eventueel bezoek.

Waarop worden de kosten van een incassobureau gebaseerd?

De kosten van IntoCash worden gebaseerd op wettelijk vastgelegde tarieven. Bij no cure no pay incasso hoeft u zich daar echter geen zorgen over te maken. De kosten komen dan voor rekening van de debiteur. Ook als particulier kunt u bij IntoCash voor onze no cure no pay service kiezen.

Waar moet u op letten bij het gebruikmaken van een no cure no pay service?

Op dit terrein zijn er goede en minder goede incassobureau’s. Het is een duidelijk signaal als u als klant zeker weet dat er ook echt op basis van no cure no pay wordt gewerkt. Bij een no cure no pay service hoort dan ook geen abonnementsgeld, dossierkosten of andere bijdrage die voor u toch kosten betekenen. Een goed no cure no pay incassobureau heeft voldoende vertrouwen in de eigen organisatie om erop te vertrouwen dat ze hieruit de inkomsten kan verwerven.

Tips voor het inschakelen van een no cure no pay incassobureau

Als u wilt weten of de no cure no pay service van een incassobureau iets voor u is, informeer dan naar de werkwijze en de bijzonderheden. Dient u abonnementsgeld te betalen om gebruik te maken van de diensten van het bureau? Heeft u online inzage in de dossiers? Kunt u daarmee volgen hoe de zaak verloopt? Op welke wijze wordt u geïnformeerd over de stand van zaken? Hoe gaat het bureau om als de incasso niet lijkt te lukken en de zaak voor de rechter moet worden gebracht? Als u bevredigende antwoorden op die vragen krijgt, heeft u het juiste bureau gevonden.

Wat kan IntoCash voor u betekenen?

Onze no cure no pay service is erg duidelijk. Als het ons niet lukt om de vordering te innen, betaalt u ook niets. Het lukt ons echter in 90% van de zaken om betaling te verzorgen. Natuurlijk heeft u bij ons altijd online inzage in het dossier en informeren wij u bij bepaalde stappen in het incassotraject. Mocht een debiteur niet willen betalen en achten wij een gerechtelijke incasso zinvol, dan overleggen we dat eerst met u. IntoCash zal u graag van dienst zijn. Neem vandaag nog contact met ons op.