Accreditaties

Een incassobureau kan iedereen beginnen, zonder dat daaraan specifieke wettelijke eisen worden gesteld. U verlangt daarom zekerheid en duidelijkheid omtrent jouw juridische en financiële belangen. Onze accreditaties geven je deze zekerheid en duidelijkheid.

De bij IntoCash werkzame juristen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs* en de Nederlandse Juristen Vereniging. Tevens is IntoCash aangesloten bij de The Association of Credit and Collection Professionals en bij mr. Pay van GWK Travelex (het voormalig Grenswisselkantoor).

Onze accreditaties

Vereniging van Rechtskundige Adviseurs

De bij IntoCash werkzame juristen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs. Het betreft dhr. drs. A.J.C. Jonker, mr. drs. C. Sneevliet en mr. E.C.Y. Cheung. De bij IntoCash werkzame juristen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA).* Om lid te kunnen worden van de NVRA dient men onder meer te beschikken over een afgeronde aantoonbare WO of HBO-opleiding rechten of anderszins vergelijkbaar naar mening van het bestuur (bijvoorbeeld gerechtsdeurwaarder). Meer dan 150 juristen, advocaten en gerechtsdeurwaarders zijn lid van de NVRA.

Association Credit & Collection Professionals

IntoCash is aangesloten bij The Association of Credit and Collection Professionals.IntoCash is aangesloten bij The Association of Credit and Collection Professionals (ACA). De ACA is een internationale overkoepelende organisatie voor bedrijven die werkzaam zijn in de incassobranche. De leden van ACA zijn gebonden aan de ACA Code Of Ethics en distantiëren zich daarmee uitdrukkelijk van organisaties en personen die een oneerlijke en ongeoorloofde incasso-praktijk beoefenen. Tot de leden van ACA behoren onder meer incassobureau’s en advocaten.

Mr. Pay van GWK Travelex

Voor contante betalingen is IntoCash aangesloten bij mr. Pay van GWK Travelex (het voormalig Grenswisselkantoor).Voor contante betalingen is IntoCash aangesloten bij mr. Pay van GWK Travelex (het voormalig Grenswisselkantoor). Debiteuren kunnen via één van de duizenden wereldwijde vestigingen van GWK Travelex contant of via pin op een veilige, gemakkelijke en snelle manier betalingen op hun dossiers verrichten. Ook ´s-avonds en in het weekend. De betaling wordt direct aan ons doorgegeven en jouw debiteur krijgt zijn betalingsbewijs mee.

​* Het betreft dhr. drs. A.J.C. Jonker, mr. drs. C. Sneevliet en mr. E.C.Y. Cheung.