Incassobureau voor particulieren

Particuliere Incasso? IntoCash: voor de gratis incasso van uw vorderingen. Ook u als particulier kunt incassobureau IntoCash inschakelen en wij doen ook incasso op particulieren.

Wij bieden u cure no pay incasso: de debiteur betaalt de kosten. Gratis voor u dus!

Wij kunnen u bij vrijwel alle particuliere incasso zaken van dienst zijn (bijvoorbeeld huurincasso, incasso van niet betaald salaris, leenovereenkomsten), maar wij nemen geen zaken in behandeling die betrekking hebben op familierelaties of ex-partners.

No cure no pay incasso

Onze incassokosten verhalen wij op de debiteur. Ook als uw vordering betrekking heeft op een particulier verhalen wij onze kosten op de debiteur. Betaalt de debiteur niets, dan betaalt u ons ook niets. Betaalt de debiteur alles, dan betaalt u ons ook niets. Dat is pas no cure no pay! Omdat u geen risico op onverwachte kosten heeft, is het dus ook rendabel om kleine vorderingen ter incasso over te dragen. Tevens kunt u altijd de status van uw dossier(s) online inzien. U bent dus altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Gratis buitengerechtelijke incasso

Wij rekenen u geen abonnementskosten, dossierkosten, provisie en dergelijke. Ons principe: "uw debiteur betaalt!". Lees meer over onze no cure no pay incasso.

Gerechtelijke incasso tegen een fixed fee

Wij gaan verder waar andere incassobureau's afhaken. Als uw debiteur verweer voert schromen wij niet om een gerechtelijke procedure te starten.

Ervaren juristen

Uw zaken worden behandeld door ervaren juristen, welke lid zijn van de NVRA. Bekijk onze vonnissen.

Volledig transparant

U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week, volledige online inzage uw dossiers. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken!

Correcte benadering

IntoCash houdt rekening met uw economische belangen, zodat de (zakelijke) relatie tussen u en uw klant ook na onze bemiddeling kan blijven bestaan.

Landelijke dekking

Wij verrichten onze werkzaamheden in geheel Nederland. U kunt dus incassobureau IntoCash inschakelen voor uw incasso op particulieren door het gehele land.

Wilt u een professioneel incassobureau inschakelen voor particulieren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.