Juridische brief op maat

Een juridische brief kan een bestaand conflict makkelijk en snel voor je oplossen. De brief wordt door een ervaren jurist in overleg met jou opgesteld en is volledig toegespitst op jouw situatie. Als je dat wilt, wordt de brief op ons briefpapier en aangetekend verzonden. Leidt de brief niet tot het gewenste resultaat, dan ontvang je een advies over de verdere juridische stappen die je kunt nemen.

De juridische maatwerkbrief kost slechts € 95,- (excl. BTW). Je stuurt ons een korte beschrijving van de zaak en de relevante bewijzen. Onze juristen beoordelen vrijblijvend of de zaak zich leent voor een maatwerkbrief. Je hebt dus geen dure advocaat nodig!

Het belang van een goede brief

Een goede juridische brief brengt je standpunten duidelijk en bondig naar voren. Doordat de brief door een ervaren jurist wordt opgesteld, voorkom je dat je juridische valkuilen over het hoofd ziet. De wederpartij ziet daarnaast direct dat je een professionele partij heeft ingeschakeld. Ook bouw je hiermee direct je dossier op de goede manier op. Dit kan in een later stadium, bijvoorbeeld in een rechtszaak, uitermate belangrijk zijn.

Hoe eerder de brief in het conflict wordt verzonden, hoe makkelijker er een oplossing kan worden bereikt. Wacht dus niet te lang met het sturen van een goede juridische brief!

Vaste prijs (slechts € 95,-)

Fixed fee: je weet van te voren wat jouw jurist maximaal kost.

Opgesteld door ervaren juristen

Al onze juristen hebben minimaal 5 jaar ervaring.

Overleg over de inhoud

Volledig toegespitst op jouw situatie.