Over IntoCash

Incassobureau IntoCash is opgericht in 2005 en actief op de Nederlandse markt van no cure no pay incasso. Onze missie is iedere vordering op een correcte en juridisch juiste manier zo snel mogelijk te incasseren, tegen zo laag mogelijke kosten voor jou en de debiteur.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en staan bekend om onze juridische aanpak gecombineerd met slimme automatisering. Andere incassobureaus haken vaak af na het sturen van brieven, maar IntoCash gaat verder. Omdat ons team bestaat uit zowel incassospecialisten als juristen, schromen wij niet om een gerechtelijke procedure te starten als een andere oplossing niet voor handen is. Zo heeft IntoCash in de loop der jaren een uitgebreid en divers klantennetwerk opgebouwd. Via onze online module bieden wij deze klanten 24 uur per dag inzage in de status van hun dossiers en jaarlijks behandelen wij op deze wijze duizenden dossiers.

Het geld van onze opdrachtgevers staat altijd veilig op de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden IntoCash Incasso. De betalingen van debiteuren worden rechtstreeks op de bankrekening van deze stichting ontvangen. Geld van onze opdrachtgevers blijft hierdoor strikt gescheiden van het bedrijfsvermogen van IntoCash. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun geld veilig is.

IntoCash is lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) en beschikt over het Incasso Keurmerk. Voor opdrachtgevers betekent het Incasso Keurmerk dat men de incasso activiteiten uitbesteed aan een betrouwbare partner waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren. Voor schuldenaren biedt het Keurmerk een waarborg voor een correcte benadering en een reële doorbelasting van incassokosten.

Ons principe: Gratis incasso, uw debiteur betaalt!

Gratis buitengerechtelijke incasso

Wij rekenen u geen abonnementskosten, dossierkosten, provisie en dergelijke.

Gerechtelijke incasso tegen een fixed fee

Als uw debiteur verweer voert schromen wij niet om een gerechtelijke procedure te starten.

Ervaren juristen

Jouw zaken worden behandeld door juristen met minimaal 10 jaar proceservaring.

Volledig transparant

Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week, volledige online inzage jouw dossiers.

Correcte benadering

Door onze correcte benadering kan de (zakelijke) relatie tussen jou en je klant blijven bestaan.

Landelijke dekking

Wij verrichten onze werkzaamheden in geheel Nederland.

Stichting derdengelden

Jouw geld is afgescheiden, beschermd en gegarandeerd veilig.

Incasso keurmerk

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemeningen (NVI).