Over IntoCash

Incassobureau IntoCash is opgericht in 2005 en actief op de Nederlandse markt van no cure no pay incasso. Onze missie is iedere vordering op een correcte en juridisch juiste manier zo snel mogelijk te incasseren, tegen zo laag mogelijke kosten voor u en uw debiteur.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en staan bekend om onze juridische aanpak gecombineerd met slimme automatisering. Andere incassobureaus haken vaak af na het sturen van brieven, maar IntoCash gaat verder. Omdat ons team bestaat uit zowel incassospecialisten als juristen, schromen wij niet om een gerechtelijke procedure te starten als een andere oplossing niet voor handen is. Zo heeft IntoCash in de loop der jaren een uitgebreid en divers klantennetwerk opgebouwd. Via onze online module bieden wij deze klanten 24 uur per dag inzage in de status van hun dossiers en jaarlijks behandelen wij op deze wijze duizenden dossiers.

Het geld van onze opdrachtgevers staat altijd veilig op de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden IntoCash Incasso. De betalingen van debiteuren worden rechtstreeks op de bankrekening van deze stichting ontvangen. Geld van onze opdrachtgevers blijft hierdoor strikt gescheiden van het bedrijfsvermogen van IntoCash. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun geld veilig is.

Ons principe: Gratis incasso, uw debiteur betaalt!

Gratis buitengerechtelijke incasso

Wij rekenen u geen abonnementskosten, dossierkosten, provisie en dergelijke.

Gerechtelijke incasso tegen een fixed fee

Als uw debiteur verweer voert schromen wij niet om een gerechtelijke procedure te starten.

Ervaren juristen

Uw zaken worden behandeld door juristen met minimaal 10 jaar proceservaring.

Volledig transparant

U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week, volledige online inzage uw dossiers.

Correcte benadering

Door onze correcte benadering kan de (zakelijke) relatie tussen u en uw klant blijven bestaan.

Landelijke dekking

Wij verrichten onze werkzaamheden in geheel Nederland.

Stichting derdengelden

Uw geld is afgescheiden, beschermd en gegarandeerd veilig.