Verhaalsrapportage

Een verhaalsrapportage biedt inzicht in de verhaalsmogelijkheden van uw debiteur. Dit inzicht in de verhaalsmogelijkheid stelt u beter in staat te bepalen of u een vordering wilt afboeken of tot een gerechtelijke procedure of executie van een vonnis wilt overgaan. Het is altijd raadzaam om eerst na te gaan of uw debiteur wel verhaal biedt.

Onze verhaalsrapporten geven u een goed inzicht in situatie van de debiteur en de beslagmogelijkheden. Wij kunnen zowel rapportages op particulieren als op bedrijven leveren. De informatie wordt verkregen middels toegang tot waardevolle data uit diverse databanken en door gedegen onderzoek, alles conform de wettelijke regelgeving.

Type verhaalsrapportages

Verhaalsrapportage standaard

Onze standaard verhaalsrapportages geven u informatie over de inkomsten van uw debiteur. Is uw debiteur een particulier dan onderzoeken wij of deze een loondienstverband heeft of een uitkering. Is uw debiteur een bedrijf dan kijken we onder meer naar verhaalsmogelijkheden als inkomstenbronnen, onroerende en roerende goederen en bankrekeningen. De informatie wordt onder meer vergaard bij uw debiteur.

Verhaalsrapportage uitgebreid

Voor onze uitgebreide verhaalsrapportages wordt een bijzonder uitgebreid onderzoek verricht naar de verhaalsmogelijkheden, inkomstenbronnen en de financiële situatie van uw debiteur. Ons onderzoek naar particulieren omvat onder meer een onderzoek naar de onroerende en roerende goederen, de gegevens van de partner, het gezamenlijk inkomen, het huwelijksregime en bankgegevens. Bij bedrijven kijken we onder andere naar inkomstenbronnen, bankrekeningen, onroerende en roerende goederen maar ook naar uw specifieke wensen.

Kosten en levertijd

De kosten van een verhaalsrapportage kunnen helaas niet op uw debiteur worden verhaald. Wij leveren al verhaalsinformaties vanaf € 69,95 (excl. BTW). Voor vorderingen boven de € 2.000,00 adviseren wij u een uitgebreide verhaalsrapportage.

Type rapport
  Op bedrijven Op particulieren Levertijd
Standaard € 99,95 € 69,95 3 - 4 weken
Standaard spoed € 129,95 € 99,95 1 week
Uitgebreid € 249,95 € 249,95 3 - 4 weken
Uitgebreid spoed € 375 € 375 1 week