Ik heb een aanmaning ontvangen, hoe kan ik betalen?

Nu u een aanmaning van incassobureau IntoCash heeft ontvangen, is het van belang zo snel mogelijk te betalen. Wij bieden u daarom de gelegenheid om de vordering op diverse manieren gemakkelijk, veilig en snel te betalen.

1. Betalen door overschrijving of via internetbankieren

Vanzelfsprekend kunt u de vordering betalen door (spoed) overschrijving via uw bankrekening. U dient het totaalbedrag over te maken op ons derdenrekeningnummer NL66BUNQ2206059983 t.n.v. Stichting Derdengelden IntoCash Incasso te Rotterdam o.v.v. uw dossiernummer.

2. Contant of via pin betalen

Contante betaling of via pin gaat gemakkelijk, veilig en snel via Mr. Pay van GWK Travelex. U gaat met onze sommatie naar de dichtstbijzijnde GWK Travelex vestiging waar u na contante betaling, of via pin, een betalingsbewijs verkrijgt. Uw betaling wordt direct aan ons doorgegeven en u hoeft geen verdere actie te ondernemen. Er zullen geen rechtsmaatregelen tegen u worden getroffen en wij zullen het dossier sluiten. Uiteraard kunt u ook bij uw eigen bank terecht voor een contante betaling onder vermelding van uw dossiernummer. Houdt u er rekening mee dat wij uw betaling dan echter niet direct doorgegeven krijgen en dat wij deze pas zien zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.