Ik wil wanbetalers aanpakken, wat kan een incassobureau hierin voor mij betekenen?

Vrijwel elke ondernemer krijgt helaas vroeg of laat met wanbetalers te maken. Wij begrijpen volkomen dat het hebben van een debiteur die niet betaalt erg vervelend is, het kost u immers tijd en geld om de klant alsnog aan zijn betalingsverplichting te laten voldoen. In een dergelijke situatie kunt u uw vordering uit handen geven aan een incassobureau, dat voor u aan de slag gaat om de debiteur een aanmaning te sturen, of zelfs via een gerechtelijke procedure uw vordering zal innen.

Kosteloos wanbetalers aanpakken

We nemen het gehele incassotraject op ons en verrichten onze buitengerechtelijke werkzaamheden gratis. Wij verhalen onze kosten op de debiteur en wanneer de debiteur niets betaalt, dan bent u ons ook niets verschuldigd. Er wordt gewerkt op basis van no cure no pay.

Werkwijze

Aanvankelijk starten we onze werkzaamheden buitengerechtelijk. Onder meer door het telefonisch, schriftelijk en per mail aanmanen van uw debiteur. Wanneer deze zich verweert tegen de vordering, zullen onze juristen dit verweer weerleggen en eventueel afspraken maken om een betalingsregeling te treffen. Indien wij het noodzakelijk achten, schromen we echter niet om een gerechtelijke procedure te starten. Uiteraard doen wij dit in overleg met u. Onze ervaren juristen geven daarbij advies over de juridische haalbaarheid van uw zaak. Gedurende de procedure houdt u altijd inzage in uw online dossier om de voortgang te kunnen volgen.

Incassobureau

IntoCash biedt in heel Nederland zijn diensten aan. Net als u, hebben wij belang bij een betalende debiteur en zijn we hiervan afhankelijk voor onze inkomsten. Jaarlijks behandelen wij duizenden dossiers en het aanpakken van een wanbetaler doen we met een team van incassospecialisten en juristen erg effectief. In de praktijk blijkt overigens dat maar liefst 90 procent van alle vorderingen buitengerechtelijk door ons geïncasseerd kunnen worden. We informeren u graag en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.