Ik zoek een incassobureau in Nederland, waarom IntoCash kiezen?

Heeft u een openstaande factuur te innen en betaalt uw debiteur niet? Dan is uw vordering bij IntoCash in de juiste handen, wij zijn een incassobureau dat in heel Nederland actief is. We werken volgens het no cure no pay-principe. Voor u betekent dit dat wij onze buitengerechtelijke diensten kosteloos verrichten. Wij rekenen geen abonnementskosten, dossierkosten of provisie. U betaalt dus niets en bent ons geen kosten verschuldigd. Indien de debiteur wél betaalt zullen wij de kosten op uw debiteur verhalen, waarmee het traject voor u nog steeds kosteloos blijft. Vanwege onze effectieve aanpak worden ruim 90 procent van de zaken buitengerechtelijk opgelost en betaald. Indien u wenst, zullen wij een gerechtelijke procedure starten als betaling is uitgebleven. Dit gaat altijd in onderling overleg. We gaan verder waar andere incassobureaus afhaken.

Gerechtelijke procedure

Indien noodzakelijk schromen wij namelijk niet om uw zaak aan de rechter voor te leggen, ook niet als de vordering door uw debiteur wordt betwist. Onze juristen procederen tegen een vast tarief, waarbij het niet uitmaakt hoe lang de procedure duurt. De juristen van ons in Nederland gevestigde incassobureau voeren honderden rechtszaken per jaar en daarbij behalen ze zeer goede resultaten. Bij het starten van een incassotraject zullen wij eerst proberen om de vordering zonder tussenkomst van de rechter te incasseren via het telefonisch, per sms, schriftelijk en per mail aanmanen van uw debiteur. U houdt gedurende de procedure altijd inzage in uw online dossier om de voortgang te kunnen volgen.

Wij verrichten onze werkzaamheden in heel Nederland

IntoCash is gevestigd in Rotterdam, maar biedt in heel Nederland zijn diensten aan. De no cure no pay werkwijze garandeert zekerheid en duidelijkheid. Wij hebben hetzelfde belang als u, een betalende debiteur. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.