Waarvoor kan ik een incasso jurist inschakelen?

U hebt ongetwijfeld wel eens van een incassojurist gehoord. Wanneer u bijvoorbeeld een dienst hebt geleverd aan een persoon, maar die persoon weigert te betalen, dan kunt u een incasso jurist inschakelen. Hij weet namelijk precies hoe u zo snel mogelijk uw geld kunt krijgen. IntoCash heeft veel incasso juristen in dienst, waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en de incasso zo snel mogelijk kunnen afronden.

Regelgeving omtrent incasso

Wanneer iemand weigert te betalen, levert dat altijd een vervelende situatie op. Hoewel u in uw recht staat om uw geld te eisen, moet u dat wel volgens de regels doen. U moet de wanbetaler bijvoorbeeld eerst tweemaal een betalingsherinnering sturen, waarbij u ook aangeeft dat u de zaak uit handen zult geven indien de wanbetaler zijn betaalplicht blijft verzuimen. Daarnaast gelden er mogelijk voor uw specifieke situatie nog extra regels. Houdt u die niet in acht, dan moet u des te langer op uw geld wachten of krijgt u zelfs nooit betaald. Een incasso jurist inschakelen kan dus verstandig zijn.

Jurist met kennis van zaken

Gelukkig hoeft u al die regeltjes niet zelf te kennen. Wij kennen de wet en weten ook hoe we uw wanbetaler zover kunnen krijgen dat hij u zo snel mogelijk betaalt. Onze formule is bovendien heel eerlijk: het is niet uw schuld dat de wanbetaler zijn beloftes niet nakomt, dus brengen we bij u ook geen kosten in rekening. De kosten voor het hele buitengerechtelijke incassoproces komen voor rekening van de wanbetaler. De incasso jurist die u bijstaat, kost u dus helemaal niets.