Over IntoCash

IntoCash is een no cure no pay incassobureau uit Rotterdam. Wij helpen onze klanten met het vorderen van het geld waar zij recht op hebben. Op een juridisch juiste manier, mét oog voor de debiteur.

Relatie tussen debiteur en schuldeiser staat voorop

IntoCash is in 2005 opgericht door juristen Jelle Jonker en Crispijn Sneevliet. Hun doel: op een andere manier incasseren. Waar de incassowereld bekend staat om agressieve benaderingen van debiteuren, staat IntoCash bekend om een minnelijke benadering. Wij doen er alles aan om de (zakelijke) relatie tussen schuldeiser en debiteur niet te schaden.

90 procent van de vorderingen wordt zonder tussenkomst van de rechter afgehandeld. Dit betekent dat in de meeste gevallen geen rechtszaak gestart hoeft te worden. Dit scheelt de schuldeiser en de debiteur veel tijd én geld.

NVI Incasso Keurmerk

Wanneer je een incassobureau inschakelt, staat de relatie tussen jou en de debiteur onder druk. Een afspraak wordt namelijk niet nagekomen. IntoCash begrijpt het belang van een goede (zakelijke) relatie. Jij bent namelijk financieel afhankelijk van jouw klanten of huurders. Onze minnelijke handelswijze wordt bevestigd door het NVI Incasso Keurmerk.

No cure no pay

Bij ons betaal je geen incassokosten. Alle kosten worden betaald door de debiteur. Jij krijgt op een zakelijke, eerlijke en kosteloze manier jouw geld terug.

Transparant

Je hebt 24/7 online inzage in jouw persoonlijke dossier via ons online portaal. Zo houd je toegang tot overzichtelijke voortgangsrapportages en weet je wat er speelt rondom jouw klant.

Stichting Derdengelden

Het geld van onze opdrachtgevers staat altijd veilig op de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden IntoCash Incasso. Een betaling van de debiteur wordt rechtstreeks op de bankrekening van deze stichting ontvangen. Geld van onze opdrachtgevers blijft hierdoor strikt gescheiden van het bedrijfsvermogen van IntoCash. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun geld veilig staat.

Start een chatgesprek
Stuur ons een bericht