Over IntoCash

IntoCash is een no cure no pay incassobureau uit Rotterdam. Wij helpen onze klanten met het vorderen van het geld waar zij recht op hebben. Op een juridisch juiste manier, mét oog voor de debiteur.

Relatie tussen debiteur en schuldeiser staat voorop

Juristen Crispijn Sneevliet en Jelle Jonker richtten in 2005 IntoCash op. Hun doel: op een andere manier incasseren. Waar de incassowereld bekend staat om agressieve benaderingen van debiteuren, staat IntoCash bekend om een minnelijke benadering. Deze werkwijze wordt bevestigd door het NVI Incasso Keurmerk.

90% zonder rechtszaak opgelost

90 procent van de vorderingen wordt zonder tussenkomst van de rechter afgehandeld. In de meeste gevallen hoeft dus geen rechtszaak worden gestart. Dit scheelt de schuldeiser en de debiteur veel tijd én geld.

No cure no pay

Bij ons betaal je geen incassokosten. Alle kosten worden betaald door de debiteur. Jij krijgt op een zakelijke, eerlijke en kosteloze manier jouw geld terug.

Stichting Derdengelden

Het geld van onze opdrachtgevers staat altijd veilig op de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden IntoCash Incasso. Geld van onze opdrachtgevers blijft hierdoor strikt gescheiden van het bedrijfsvermogen van IntoCash.

Start chatgesprek
Stuur een bericht