Uitgelichte reviews

Klanten beoordelen IntoCash met een

Klantbehoud, duidelijke advies, geen verborgen kosten of verrassingen en alles online.


P. Sitaram

FunX Radio

Prima partij, die altijd de incasso zaken netjes heeft opgepakt en afgehandeld.


Rob

Youwe

Snelle en adequate afhandeling van je vordering, ook als dit tot een dagvaarding en een rechtszaak komt.


Pascale

Online Accountants MKB

Mijn ervaring met IntoCash is goed, vriendelijke mensen, geven heldere uitleg en doen wat zij zeggen.


Van Gils

SnelStart Software

Eenvoudige verwerking en communicatie van en inzake dossiers.


Hanneke

Honeymoonshop

Bijzonder tevreden over jullie mate van dienstverlening.


Edwin

Rotsvast

Alle reviews

Wim

10/ 10
15 oktober 2020

IntoCash heeft succesvol het volledige aankoopbedrag weten terug te krijgen van een internet aankoop die nooit geleverd was. Dat was mijzelf na lang proberen niet gelukt. Prima service!


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Bijles aan Huis

10/ 10
15 oktober 2020

Zeer fijne, snelle en adequate service!


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Schenkel

9/ 10
15 oktober 2020

Wat een professionele en snelle service!


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Familie Duijster

10/ 10
14 oktober 2020

Boven verwachting


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Bennett’s Finance & Advice

10/ 10
6 oktober 2020

Recht toe recht aan!


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Steven Brouwer / Doc Save GmbH

9/ 10
28 september 2020

Zeer transparante, efficiënte benadering en samenwerking. Zeer tevreden over de communicatie en resultaten.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

h.schokkenbroek

10/ 10
1 september 2020

Wat geweldig Incassobureau. Naar het uitblijven van een betaling. IntoCash Incasso ingeschakeld. Zeer deskundig en snel geholpen de zelfde dag heeft IntoCash nog een aanmaning verstuurt. En een dag later had ik al me geld op mijn rekening staan. En daar ik nog nooit een Incassobureau in de hand genomen had. en niet wist wat en hoe het een en ander in zijn werk ging. Kan ik zegen dat het een geweldige ervaring was.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Stefan Jorritsma

10/ 10
27 augustus 2020

Dit was mijn eerste ervaring met een incassobureau. Via internet gevonden, ik had geen idee wat ik ervan kon verwachten, maar wat ik erover las zag er goed en betrouwbaar uit. No cure no pay, dus wat had ik te verliezen? Vanaf het begin werd mijn zaak keurig bijgehouden in een log, alle voortgang en mailwisselingen kon ik op de site inzien wanneer ik wilde. Er werd altijd snel gereageerd als ik een mail stuurde, en de zaak heeft zo niet langer geduurd dan nodig was. Het bedrijf dat mij geld schuldig was, ging na wat eerste tegenstribbelingen snel over stag, waarschijnlijk hadden ze geen zin in een rechtzaak. Ik heb mijn geld vlot gekregen. Niets dan lof over de professionele manier waarop IntoCash mijn zaak heeft afgehandeld!

Start een chatgesprek
Stuur ons een bericht