Uitgelichte reviews

Klanten beoordelen IntoCash met een

Klantbehoud, duidelijke advies, geen verborgen kosten of verrassingen en alles online.


P. Sitaram

FunX Radio

Prima partij, die altijd de incasso zaken netjes heeft opgepakt en afgehandeld.


Rob

Youwe

Snelle en adequate afhandeling van je vordering, ook als dit tot een dagvaarding en een rechtszaak komt.


Pascale

Online Accountants MKB

Mijn ervaring met IntoCash is goed, vriendelijke mensen, geven heldere uitleg en doen wat zij zeggen.


Van Gils

SnelStart Software

Eenvoudige verwerking en communicatie van en inzake dossiers.


Hanneke

Honeymoonshop

Bijzonder tevreden over jullie mate van dienstverlening.


Edwin

Rotsvast

Alle reviews

Klaassens

10/ 10
11 april 2021

ongekend goed snel en correct.


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

Alessio Due Mascio

10/ 10
3 april 2021

The first step is done. I thank IntoCash Incasso Juristen for the help provided.

Vincent Smit

10/ 10
31 maart 2021

Van het bedrijf Boschbedding kreeg ik maar geen geld terug gestort na het annuleren van mijn order. Met hulp van IntoCash was dit binnen en dag teruggestort op mijn tekening. Heel erg bedankt voor de goede en snelle dienstverlening.


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

Aadvan Dommelen

10/ 10
29 maart 2021

Het is vervelend als je achter je geld aan moet, maar IntoCash heeft mij uitstekend geholpen! Geen gedoe, je kunt op de site inloggen en de voortgang monitoren. Dankjewel IntoCash!

Hugo van Veen

10/ 10
27 maart 2021

IntoCash heeft mij uitstekend geholpen om een niet terug betaalde lening van ca. € 10.000 na 7 jaar als nog terug te krijgen. De communicatie was altijd correct, duidelijk en "to the point". De kosten (die ook door de schuldenaar zijn betaald) waren naar mijn idee zeer redelijk.


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

J.M. Blom

9/ 10
27 maart 2021

Door IntoCash worden vorderingen probleemloos en snel afgehandeld. Door snel en betrouwbaar advies van IntoCash weet je waar je aan toe bent.


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

VinnieG Smit

10/ 10
24 maart 2021

Na het annuleren van mijn online order van het bedrijf Boschbedding had ik na 6 weken nog steeds geen geld terug ontvangen. Na tussenkomst van IntoCash stond dit binnen en dag op mijn rekening. Wat een goede service en ik zou ze zeker aanbevelen.

Maan

10/ 10
2 maart 2021

Zeer prettig


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Start chatgesprek
Stuur een bericht