Uitgelichte reviews

Klanten beoordelen IntoCash met een

Klantbehoud, duidelijke advies, geen verborgen kosten of verrassingen en alles online.


P. Sitaram

FunX Radio

Prima partij, die altijd de incasso zaken netjes heeft opgepakt en afgehandeld.


Rob

Youwe

Snelle en adequate afhandeling van je vordering, ook als dit tot een dagvaarding en een rechtszaak komt.


Pascale

Online Accountants MKB

Mijn ervaring met IntoCash is goed, vriendelijke mensen, geven heldere uitleg en doen wat zij zeggen.


Van Gils

SnelStart Software

Eenvoudige verwerking en communicatie van en inzake dossiers.


Hanneke

Honeymoonshop

Bijzonder tevreden over jullie mate van dienstverlening.


Edwin

Rotsvast

Alle reviews

Peukuit.nl

10/ 10
25 augustus 2020

Snelle en accurate afhandeling.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Dr Prakash Madari

10/ 10
31 juli 2020

Schilderen & Zo

9/ 10
30 juli 2020

Duidelijke manier van werken en zeer snelle afhandeling


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Commercial Kitchen Service

8/ 10
30 juli 2020

Prima service, makkelijk indienen en goed contact.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Harm Schokkenbroek

10/ 10
25 juli 2020

Wat geweldig Incassobureau. Naar het uitblijven van een betaling. IntoCash Incasso ingeschakeld. Zeer deskundig en snel geholpen de zelfde dag heeft IntoCash nog een aanmaning verstuurt. en een dag later had ik al me geld op mijn rekening staan. En daar ik nog nooit een Incassobureau in de hand genomen had. en niet wist wat en hoe het een en ander in zijn werk ging. Kan ik zegen dat het een geweldige ervaring was.

Steve D.

10/ 10
20 juli 2020

Helaas moet ik gebruik maken van deze service. IntoCash incasso heeft zeer goede service, via het online dossier is het makkelijk om openstaande vorderingen in te dienen. Prima geholpen met niet betalende klant. Dit was mijn eerste keer. maar zeker een aanraden. Prima bedrijf, goede communicatie en zeer gebruiksvriendelijk systeem. Mvg, S. Drent. Jrs projecten BV

Groenendijk Uitvaart Professional

10/ 10
20 juli 2020

Correcte en snelle afhandeling. Bij vragen direct antwoord. Duidelijke communicatie


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Joost Janssen

10/ 10
13 juli 2020

Helaas moest ik ook gebruik maken van een incassobureau. Ik had een retourzending naar een grote webshop gestuurd, maar ondanks meerdere verzoeken de betaling niet teruggekregen. Bij zo'n grote 'internet-boer' kom je er als particulier niet doorheen. Gelukkig heb ik IntoCash in kunnen schakelen en was alle binnen enkele weken afgerond, top! Op de website van IntoCash kun je heel eenvoudig een dossier aanmaken en de voortgang volgen. Ik hoop dat ik nooit meer een incassobureau nodig heb, maar als het weer nodig zou zijn ga ik weer terug naar hun.

Start een chatgesprek
Stuur ons een bericht