Uitgelichte reviews

Klanten beoordelen IntoCash met een

Klantbehoud, duidelijke advies, geen verborgen kosten of verrassingen en alles online.


P. Sitaram

FunX Radio

Prima partij, die altijd de incasso zaken netjes heeft opgepakt en afgehandeld.


Rob

Youwe

Snelle en adequate afhandeling van je vordering, ook als dit tot een dagvaarding en een rechtszaak komt.


Pascale

Online Accountants MKB

Mijn ervaring met IntoCash is goed, vriendelijke mensen, geven heldere uitleg en doen wat zij zeggen.


Van Gils

SnelStart Software

Eenvoudige verwerking en communicatie van en inzake dossiers.


Hanneke

Honeymoonshop

Bijzonder tevreden over jullie mate van dienstverlening.


Edwin

Rotsvast

Alle reviews

Martijn De Vries

10/ 10
15 oktober 2020

Bijles aan Huis

10/ 10
15 oktober 2020

Zeer fijne, snelle en adequate service!


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Schenkel

9/ 10
15 oktober 2020

Wat een professionele en snelle service!


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Familie Duijster

10/ 10
14 oktober 2020

Boven verwachting


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Kevin Geers

10/ 10
13 oktober 2020

De juristen van IntoCash hebben een keurige incasso voor ons kantoor afgerond, één waarvan wij reeds de hoop op betaling hadden verloren. We zijn in het proces goed op de hoogte gehouden en konden het proces ook nauwlettend in de gaten houden via de backoffice. Keurige service en dienstverlening, wij adviseren het ook aan onze klanten en collega's.

Bennett’s Finance & Advice

10/ 10
6 oktober 2020

Recht toe recht aan!


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Steven Brouwer / Doc Save GmbH

9/ 10
28 september 2020

Zeer transparante, efficiënte benadering en samenwerking. Zeer tevreden over de communicatie en resultaten.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

h.schokkenbroek

10/ 10
1 september 2020

Wat geweldig Incassobureau. Naar het uitblijven van een betaling. IntoCash Incasso ingeschakeld. Zeer deskundig en snel geholpen de zelfde dag heeft IntoCash nog een aanmaning verstuurt. En een dag later had ik al me geld op mijn rekening staan. En daar ik nog nooit een Incassobureau in de hand genomen had. en niet wist wat en hoe het een en ander in zijn werk ging. Kan ik zegen dat het een geweldige ervaring was.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Start chatgesprek
Stuur een bericht