Uitgelichte reviews

Klanten beoordelen IntoCash met een

Klantbehoud, duidelijke advies, geen verborgen kosten of verrassingen en alles online.


P. Sitaram

FunX Radio

Prima partij, die altijd de incasso zaken netjes heeft opgepakt en afgehandeld.


Rob

Youwe

Snelle en adequate afhandeling van je vordering, ook als dit tot een dagvaarding en een rechtszaak komt.


Pascale

Online Accountants MKB

Mijn ervaring met IntoCash is goed, vriendelijke mensen, geven heldere uitleg en doen wat zij zeggen.


Van Gils

SnelStart Software

Eenvoudige verwerking en communicatie van en inzake dossiers.


Hanneke

Honeymoonshop

Bijzonder tevreden over jullie mate van dienstverlening.


Edwin

Rotsvast

Alle reviews

Rick Budel

8/ 10
31 januari 2021

Ijzersterke juristen bij into cash.Ik had een auto gekocht van een particulier waarbij nadat ik naar huis reed er in eens ernstige kwalen naar boven kwamen. De verkoper gaf niet thuis, waarop in Into Cash heb ingeschakeld om een maatwerk brief te schrijven. Dit kostte mij 115 euro inclusief BTW.Ik had geen hoge verwachtingen voor dit bedrag, maar Into Cash heeft mij positief verrast. Na dat de concept fase geschreven was, werd deze met mij gedeeld. Ik kreeg de indruk dat ze alle details van mijn case wisten, en zich dus goed hadden ingelezen van de situatie. Daarnaast kwamen er nog zaken in de brief aan bod die (uiteraard) in mijn voordeel zouden werken waarvan ik niet op de hoogte was. Ik kon zien dat de brief was geschreven door een goede jurist, en niet (met alle respect) een student die met een format brief werkt.Uiteindelijk was de brief ontvangen door de debiteur en die heeft binnen 1 week het aankoop bedrag van de auto overgemaakt naar mijn bankrekening. Uiteindelijk heb ik dus zonder een rechtszaak mijn geld terug gekregen, een succes dus!Als ik dan toch kritisch mag zijn, de klantenservice van Into Cash kan beter. Ik werd slecht op de hoogte gehouden wanneer de brief klaar was en hier konden ze tussentijds ook niets concreets over zeggen. Dit vond ik enigszins vervelend. Volgens mij doen de juristen zelf de klantenservice. Wellicht kunnen ze dit uitbesteden..Al met al een heb ik een goede ervaring gehad en ik zou Into Cash zeker aanbevelen!Bedankt!

Erna Bongers

10/ 10
26 januari 2021

Prima contact. Mensen doen erg hun best om klanten tevreden te stellen.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Tozzisaar

10/ 10
25 januari 2021

GEWELDIG!!! Ik heb IntoCash gevonden via Google. Veel informatie opgezocht alvorens ik in zee ben gegaan met ze. Want ja, je wacht al zolang op een vordering en dan wil je natuurlijk wel dat het allemaal betrouwbaar is en je je geld niet alsnog misloopt. Mijn ervaring is vanaf dag 1, UITMUNTEND! Ik heb zelf geprobeerd mijn vordering te innen maar het lukte niet - 7 maanden bezig geweest! Ik ga het ook gewoon zeggen, het ging om een vordering van de KLM. Denk dat veel mensen tegen dit probleem aanlopen. Binnen letterlijk een maand heeft IntoCash het voor elkaar te krijgen het volledige bedrag + kosten te ontvangen van de KLM. Ik heb geen cent hoeven betalen aan IntoCash. Ik heb het volledige bedrag ontvangen. De manier van werken, transparantie en professionaliteit is van een ander niveau.. dat mag gezegd worden. Alles, de voortgang, gesprekken, etc. kun je meevolgen online in je persoonlijke dossier. Ik ben dankbaar dat het gelukt is en ik beveel IntoCash zeer zeker aan.

Renzo Stheins

10/ 10
22 januari 2021

Expedient service, clear communication and excellent online status tracking system which is very user friendly. IntoCash handled a dispute with a supplier (I was a private customer), did not respond to pleas for settling, in the end needed to be presented before a civil district court (kanton rechter) before it could be resolved, required very little additional effort from my side, except providing some additional information plus pre-payment.

J.J. Leistra

10/ 10
19 januari 2021

zeer effectief en doelgericht bedrijf met prettige directe communicatie


Zou u Intocash aanbevelen? ja

André de Jong

10/ 10
19 januari 2021

IntoCash werkt efficient en goed, ik beveel ze aan.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Roos Stoop

10/ 10
14 januari 2021

Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Altijd keurig contact en correcte afhandeling.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Roelie Wolthers

10/ 10
11 januari 2021

Zeer eenvoudig in gebruik. Systeem werkt heel eenvoudig. Communicatie met medewerkers niet eens nodig geweest. Tevens zeer overzichtelijk gedurende het proces.


Zou u Intocash aanbevelen? ja

Start chatgesprek
Stuur een bericht